Paylaş •

Octocrylene

OCTOCRYLENE MOLEKÜL YAPISI
Ürün Belgeleri
OCTOCRYLENE ANALİZ SERTİFİKASI

OCTOCRYLENE

Octocrylene Nedir?

Octocrylene Molekül Formülü: C24H27NO2

Octocrylene Molekül Ağırlığı: 361.485 g/mol

Octocrylene Kimyasal Adı: 2-Etilheksil 2-Siyano-3,3-difenilatrilat

Octocrylene CAS Numarası: 6197-30-4

Octocrylene ester türevi bir kimyasaldır. Açık sarı renkte vizkoz bir sıvıdır. Octocrylene Güneş kremleri ve kozmetik ürünlerinin imalatında kullanılan organik bir bileşiktir.

Octocrylene diğer isimleri aşağıdaki gibidir:

 

  • Octocrylene
  • Octocrilene
  • 2-Propenoik asit,2-Siyano-3,3-difenil-,2-etilheksil ester
  • UV Emici-3
  • 2-Etilheksil 2-siyano-3,3-difenil-2-propenoat
  • 2-etilheksil 2-siyano-3,3-difenil prop-2-enoat
  • Octocrilen
  • Octil 2-Siyano-3,3-difenil atrilat
  • 2-ETHYLHEXYL 2-CYANO-3,3-DIPHENLY-PROP-2-ENOATE

Octocrylene Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Nelerdir?

Octocrylene sıvı formda bir kimyasaldır. Octocrylene suda çözünmeyen kimyasal bileşiktir.

Octocrylene kararlı bir bileşiktir.

Octocrylene bir akrilat ester türevidir. Genellikle esterler, alkoller ve asitlerle birlikte ısıyı serbest bırakmak için asitlerle reaksiyon giren bir kimyasaldır.

Octocrylene, kuvvetli oksitleyici asitler ve reaksiyon ürünlerini tutuşturmak suretiyle çok kuvvetli egzotermik reaksiyona neden olabilen bir kimyasaldır.

Octocrylene ayrıca ısı, esterlerin kostik çözeltilerle etkileşimi ile de üretilmektedir.

Octocrylene Kullanım Alanları Nerelerdir?

Octocrylene Plastikleştirilmemiş Polivinil Klorür(PVC) lerin, bazı polietilen tetraftalat (PET) polimerleri ve kopolimerlerin imalatında bir UV dengeleyici olarak kullanılmaktadır.

Octocrylene bazı gıda ve ilaç temaslı plastiklerin imalatında kullanılmaktadır.

Octocrylene bazı kozmetik ürünlerinde, Güneş kremlerinde, Güneş spreylerinin imalatında kullanılmaktadır.

Octocrylene sanayide koku maddelerinin imalatında kullanılmaktadır.

Octocrylene kişisel bakım ürünlerinin imalatında kullanılmaktadır.

Octocrylene Fiyatlarına Etki Eden Faktörler Nelerdir?

Octocrylene fiyat olarak, octocrylene kimyasalının kullanım alanı artması ile artmaktadır. Octocrylene fiyat olarak uzun zaman içerisinde yaklaşık 5 kat artmıştır. Çünkü octocrylene kullanım alanı çok yaygınlaşmıştır.

Octocrylene fiyatı yaz aylarında radikal bir artış göstermektedir. Çünkü bu zamanlarda Güneş kremleri ve losyonlarının üretimi artmaktadır. Bu nedenle Octocrylene fiyatı da artmaktadır.

Octocrylene fiyatlarına etki eden bir diğer faktör ise bu ürünü kullanan firmanın, octocrylene üretimi yapılan alana uzaklığı ile değişmektedir. Octocrylene üretimi yapılan alandan uzaklaştıkça, octocrylene fiyatı artmaktadır.

 

Hazırlayan: O Kimya